[Sluiten]

Innovatievouchers momenteel niet beschikbaar.

Aangezien het ministerie heeft besloten om het innovatievouchers budget over te hevelen naar de InnovatiePrestatieContracten (IPC), zijn de innovatievouchers momenteel helaas niet beschikbaar. Met een innovatievoucher kon een onderneming een kennisvraag laten beantwoorden over het vernieuwen van een product, proces of dienst..

Het is mogelijk dat deze innovatievoucher op korte termijn weer wordt ingevoerd, maar hier kunnen we op dit moment geen uitspraken over doen. Wenst u een update zodra de innovatievoucher weer beschikbaar is? Indien u onze handleiding aanvraagt zal u meteen worden opgenomen in onze mailinglijst. Dit kan via het blauwe vak rechtsmidden in uw scherm.

Mogelijkheden

Mogelijkheden van de Innovatievoucher

Vrijwel elk MKB- bedrijf kan aanspraak maken op een grote en/of kleine innovatievoucher. Onder het MKB vallen mensen die een bedrijf willen starten, startende ondernemers, zelfstandigen zonder personeel (ZZP'ers) en uiteraard kleine tot middelgrote reeds bestaande bedrijven welke staan ingeschreven in het KvK handelsregister.

Het aanvragen van een innovatievoucher is zeer eenvoudig. Als u zich inschrijft voor onze handleiding rechts, ontvangt u via email van ons de instructies.

De innovatievoucher is onder andere te besteden aan het innovatief verbeteren van de bedrijfsvoering op gebieden als:

  • Marketing / strategische marketing
  • Internetstrategie bepalen alsmede online communicatieproces optimaliseren.
  • Concurrentieanalyse
  • Opstellen marktstrategie / marketingstrategie
  • Algemeen marktonderzoek
  • Innovatiestrategie
  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Organisatieonderzoek / doorlichten van interne processen
  • Onderzoek naar de mogelijkheden voor e-business
  • Beleid & Strategie

Voor meer informatie zie www.senternovem.nl/innovatievouchers

Voor de meer Financiele aangelegenheden rondom haalbaarsheidsonderzoek alsmede organisatieonderzoek /doorlichting interne processen, verwijzen wij u graag naar de Accountants Groep: O.A. MKB.  


Een Hogeschool, kennisinstelling in samenwerking met CIM kan u verder helpen in het gehele traject. Dus van aanvraag tot uitvoering van deze innovatievoucher subsidieregeling. Indien gewenst verzorgen wij dit alles geheel voor elke medewerker van een bedrijf of ondernemer zelf die aan dit traject wil meedoen. Full-service van A-Z; dus van aanvraag tot declaratie van de innovatievoucher subsidie.

Het is belangrijk dat u de genoemde stappen in de PDF- handleiding nauwkeurig volgt zodat het innovatietraject efficiënt en zorgvuldig verloopt.

Ruim meer dan honderd bedrijven zijn inmiddels geholpen en hebben reeds deelgenomen aan deze trajecten. Ook zij hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van de kennisinstelling en haar netwerk en hebben hierdoor direct gekwalificeerde informatie gekregen. Deze kennis en inzichten op ondernemerschap en marketing zullen waarschijnlijk voorgoed veranderen.

Deze innovatiesubsidie is heel laagdrempelig omdat de kosten voor u als ondernemer of aankomend ondernemer, bijna zijn te verwaarlozen. Zeker als er gebruik wordt gemaakt van de kleine innovatievoucher waarbij u in principe niets hoeft te betalen. Maar ook bij de grote voucher waar u 1/3de van de kosten voor uw eigen rekening dient te nemen staat de te behalen winsten, mits onze innovatieve technieken en –strategieën goed worden toegepast in uw nieuwe of reeds bestaande MKB- bedrijf, niet in verhouding met de kosten.

Als u niet weet of u voor een grote voucher of kleine voucher moet kiezen, kunt u nu contact met ons opnemen via de contactpagina of deze pagina lezen: "Kleine Innovatievoucher of Grote innovatievoucher".

Hier kunt u lezen wat er in de media allemaal over is geschreven.

Hier kunt u lezen wat eerdere deelnemers als ervaring hebben opgegeven.

Innovatie Subsidie referenties

Lees hier enkele reacties van eerdere deelnemers

lees verder

Nieuwsartikelen verschenen in de media.

lees verder
Ontvangen PDFinstructie voor inschrijven Ђ 2.500,- subsidie

CIM Innovatie & MKB Subsidie kort samengevat.

U wilt innoveren binnen uw bedrijf op een kennisgebied waar u niet over de juiste kennis inhouse beschikt. Want u weet dat er mogelijkheden voor verbetering zijn echter de financiele midden besteedt u liever aan iets anders.

Dan komt onze oplossing om de hoek kijken. Deze kennis is namelijk te verkrijgen door het inzetten van een kennisvraag bij een kennisinstelling. Cimsite.nl is een netwerk van bedrijven wat samenwerkt met enkele Hogescholen in zowel Maastricht als Eindhoven voor het kunnen inzetten van deze subsidie. Door dit netwerk van specialisten kunnen MKB bedrijven kennis verkijgen over zaken als strategische marketing en strategische Internet Marketing tools zoals; zoekmachine-optimalisatie (SEO) maar ook Concurrentieanalyses, SWOT-analyses, Beleid, Kwaliteitsbeheer en nog veel meer...

Het verkrijgen van deze kennis kost u helemaal niets indien u een innovatievoucher aanvraagt. Deze voucher is heel gemakkelijk aan te vragen met behulp van de PDFinstructiehandleiding welke u ontvangt na inschrijving via het blauwe vak hierboven.

Nogmaals u bepaalt de kennisvraag. Wij schakelen ons netwerk in zodat er een goed onderbouwd advies kan worden gegevens door onze experts van verschillende disciplines. Een bruikbaar, onderbouwd en deskundig advies waar u binnen uw bedrijf mee kunt innoveren is het resultaat. Conclusie; U en uw bedrijf worden ermee geholpen en het is geheel kostenloos door de innovatievoucher (subsidie). Meer informatie is te vinden binnen deze website.

Heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met op, wij staan u graag te woord!