[Sluiten]

Innovatievouchers momenteel niet beschikbaar.

Aangezien het ministerie heeft besloten om het innovatievouchers budget over te hevelen naar de InnovatiePrestatieContracten (IPC), zijn de innovatievouchers momenteel helaas niet beschikbaar. Met een innovatievoucher kon een onderneming een kennisvraag laten beantwoorden over het vernieuwen van een product, proces of dienst..

Het is mogelijk dat deze innovatievoucher op korte termijn weer wordt ingevoerd, maar hier kunnen we op dit moment geen uitspraken over doen. Wenst u een update zodra de innovatievoucher weer beschikbaar is? Indien u onze handleiding aanvraagt zal u meteen worden opgenomen in onze mailinglijst. Dit kan via het blauwe vak rechtsmidden in uw scherm.

Strategische Marketing


Strategische marketing

Strategische marketing is marketing op hoger niveau. In tegenstelling tot tactische marketing is strategische marketing gericht op de lange termijn op de toekomst van uw bedrijf.

Dit soort marketing is gericht op het voortbestaan van de onderneming en dit zal uiteindelijk voor groei van uw bedrijf zorgen wanneer u strategische marketing goed in de praktijk brengt.

Bij strategische marketing kijkt u onder andere naar uw afnemers en het realiseren van concurrentievoordelen. Bovendien gaat u een groeistrategie bedenken.

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven die een marketingafdeling hebben die strategische marketing uitvoeren ruim 20% meer kans hebben op een hogere omzet en winst, aldus management consultingbureau Booz Allen Hamilton.

Bij strategische marketing kunt u denken aan vragen als:
Hoe kunt u uw marktpositie verbeteren?
Hoe kunt u uw klanten tevredenheid houden?
Welke ontwikkelingen zijn er in de markt?

Om succesvol te kunnen opereren als bedrijf zijnde is het belangrijk dat de vraag van de markt overeenkomt met de mogelijkheden van het bedrijf zelf. Hierin kan meer inzicht worden gegeven door bijvoorbeeld een strategisch marketingplan te maken voor uw bedrijf. Vragen die hierin kunnen staan gaan zoal over welke kansen en bedreigingen er zijn vanuit de markt, en hoe hiermee omgegaan moet worden.

De innovatievoucher is onder andere te besteden aan het innovatief verbeteren van de bedrijfsvoering op gebieden als:
-Marketing / strategische marketing
-Internetstrategie bepalen alsmede online communicatieproces optimaliseren.
-Concurrentieanalyse
-Opstellen marktstrategie / marketingstrategie
-Algemeen marktonderzoek
-Innovatiestrategie
-Haalbaarheidsonderzoek
-Organisatieonderzoek / doorlichten van interne processen
-Onderzoek naar de mogelijkheden voor e-business
-Beleid & Strategie.

Wij van Cimsite.nl kunnen u helpen met strategische marketing. Dit kunt u doen door middel van innovatievouchers aan te vragen, zo kost het uw muv een investering in tijd uw bedrijf verder niets. bijna niks.

Innovatie Subsidie referenties

Lees hier enkele reacties van eerdere deelnemers

lees verder

Nieuwsartikelen verschenen in de media.

lees verder
Ontvangen PDFinstructie voor inschrijven Ђ 2.500,- subsidie

CIM Innovatie & MKB Subsidie kort samengevat.

U wilt innoveren binnen uw bedrijf op een kennisgebied waar u niet over de juiste kennis inhouse beschikt. Want u weet dat er mogelijkheden voor verbetering zijn echter de financiele midden besteedt u liever aan iets anders.

Dan komt onze oplossing om de hoek kijken. Deze kennis is namelijk te verkrijgen door het inzetten van een kennisvraag bij een kennisinstelling. Cimsite.nl is een netwerk van bedrijven wat samenwerkt met enkele Hogescholen in zowel Maastricht als Eindhoven voor het kunnen inzetten van deze subsidie. Door dit netwerk van specialisten kunnen MKB bedrijven kennis verkijgen over zaken als strategische marketing en strategische Internet Marketing tools zoals; zoekmachine-optimalisatie (SEO) maar ook Concurrentieanalyses, SWOT-analyses, Beleid, Kwaliteitsbeheer en nog veel meer...

Het verkrijgen van deze kennis kost u helemaal niets indien u een innovatievoucher aanvraagt. Deze voucher is heel gemakkelijk aan te vragen met behulp van de PDFinstructiehandleiding welke u ontvangt na inschrijving via het blauwe vak hierboven.

Nogmaals u bepaalt de kennisvraag. Wij schakelen ons netwerk in zodat er een goed onderbouwd advies kan worden gegevens door onze experts van verschillende disciplines. Een bruikbaar, onderbouwd en deskundig advies waar u binnen uw bedrijf mee kunt innoveren is het resultaat. Conclusie; U en uw bedrijf worden ermee geholpen en het is geheel kostenloos door de innovatievoucher (subsidie). Meer informatie is te vinden binnen deze website.

Heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met op, wij staan u graag te woord!