[Sluiten]

Innovatievouchers momenteel niet beschikbaar.

Aangezien het ministerie heeft besloten om het innovatievouchers budget over te hevelen naar de InnovatiePrestatieContracten (IPC), zijn de innovatievouchers momenteel helaas niet beschikbaar. Met een innovatievoucher kon een onderneming een kennisvraag laten beantwoorden over het vernieuwen van een product, proces of dienst..

Het is mogelijk dat deze innovatievoucher op korte termijn weer wordt ingevoerd, maar hier kunnen we op dit moment geen uitspraken over doen. Wenst u een update zodra de innovatievoucher weer beschikbaar is? Indien u onze handleiding aanvraagt zal u meteen worden opgenomen in onze mailinglijst. Dit kan via het blauwe vak rechtsmidden in uw scherm.

Ons aanbod

Een volledig gesubsidieerde innovatiesessie met concreet toepasbaar advies ter waarde van € 2500,- !

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de gesubsidieerde individuele innovatietrajecten. Deze individuele trajecten zijn volledig subsidiabel (excl. BTW) door een subsidie- innovatievoucher aan te vragen bij SenterNovem.

Het samenwerkingsverband tussen CIMsite en de Hogeschool resulteert in een krachtig aanbod voor zowel startende ondernemers en reeds bestaande MKB- bedrijven. Voor starters bijvoorbeeld zou dit traject kunnen zorgen voor een uitermate goed doordachte strategische- & internetmarketing strategie welke, mits goed uitgevoerd, voor een enorm concurrentievoordeel kan zorgen. Maar ook voor een bestaand MKB- bedrijf wat al jaren bezig is, is dit een uitgelezen kans om tijdens een helicopterview sessie even afstand te nemen van de dagelijke gang van zaken. Dit samen met diverse specialisten die met u gaan brainstormen en sparren over diverse zaken binnen uw organisatie. Dit zal resulteren in een verslag waarbij zowel interne- als externe factoren gesignaleerd worden. Bijvoorbeeld door implementatie van een nieuwe (online) marketing strategie, marktonderzoek of product/markt ontwikkeling.

Als dit alles u iets lijkt dan is dit het aangewezen moment om deze trajecten te doorlopen omdat het nu mogelijk wordt gemaakt door gesubsidieerde innovatie tegoedbonnen. Met andere woorden; dit traject is dus kostenloos.

Wat kunt u verwachten?


U kunt zelf aangeven wat binnen uw bedrijf als innovatie gekenmerkt kan worden. Dit kan zowel een product/diensten- of marktinnovatie zijn, marktonderzoek, strategische marketing maar ook als u het medium internet nog niet optimaal benut door toepassing van Internet Marketing zoals Zoekmachine Optimalisatie (SEO), is dit een mogelijkheid. Zo is het een feit dat er nog onvoldoende gebruik wordt gemaakt door diverse bedrijven van de gevarieerde mogelijkheden die Internet biedt om prospects en klanten te bereiken (prospects maken van zoekmachines als Google, om op zoek te gaan naar uw producten en/of diensten en kan dus zorgen voor leadgeneratie). Kortom; alle kennisvragen die antwoorden moeten geven op maatwerk oplossingen kunnen voor uw MKB- bedrijf (dus ook startende ondernemers) sneller, effectiever en resultaat gerichter werken.

Deze kennis wordt speciaal op maat voor uw bedrijf aangeboden door verscheidene adviseurs en specialisten uit het CIM- netwerk alsmede de hogeschool zelf. Uiteraard is de externe adviseur die de instelling inschakelt mede afhankelijk van uw kennisvraag en branche situatie.

U kunt uw innovatievoucher gebruiken via CIMiste om bij Hogescholen in zowel Eindhoven als Maastricht een individueel innovatietraject te verkrijgen. Een innovatietraject houdt bijvoorbeeld in; een gehele dag kennisoverdracht en advies op basis van uw kennisvraag welke bestaat uit zowel een aanleiding, probleemstelling en doelstelling welke door uzelf is op te stellen naargelang uw eigen wensen en behoeften.

Een voorbeeldtraject strategische marketing en internet marketing zou er als volgt uit kunnen zien:

Een ochtendprogramma bestaande uit een strategische marketingsessie van 2 uur. En een middagprogramma internet marketing en zoekmachine marketing van 3 uur. In totaal zullen dergelijke projecten zo'n 20 uur in beslag nemen door projectmanagers van de instellingen, CIM en eventuele externe adviseurs.

Het betreft een individueel traject met u als ondernemer en twee of drie experts. De gehele dag zal begeleid worden door een projectmanager of innovatiemanager van de kennisinstelling. Binnen twintig werkdagen ontvangt u een rapportage van alle besproken zaken tijdens het innovatietraject.

Toch geen tijd?

Ook als u geen tijd heeft om persoonlijk aanwezig te zijn kunt u het innovatietraject laten uitvoeren door de specialisten. Met behulp van vragenlijsten, die u ruim vooraf zult ontvangen. Via telefoon, fax, e-mail en webcams (professioneel videoconferencing systeem) kunnen wij het innovatietraject voor u uitvoeren. Dankzij deze moderne communicatiemiddelen hoeft u niet te reizen of in de file te staan. Uw klanten kunnen immers ook vanuit thuis bestellen.

U kunt zich hier rechts via het blauwe vak aanmelden, inschrijving verplicht u tot niets en is dan ook geheel vrijblijvend!

Innovatie Subsidie referenties

Lees hier enkele reacties van eerdere deelnemers

lees verder

Nieuwsartikelen verschenen in de media.

lees verder
Ontvangen PDFinstructie voor inschrijven Ђ 2.500,- subsidie

CIM Innovatie & MKB Subsidie kort samengevat.

U wilt innoveren binnen uw bedrijf op een kennisgebied waar u niet over de juiste kennis inhouse beschikt. Want u weet dat er mogelijkheden voor verbetering zijn echter de financiele midden besteedt u liever aan iets anders.

Dan komt onze oplossing om de hoek kijken. Deze kennis is namelijk te verkrijgen door het inzetten van een kennisvraag bij een kennisinstelling. Cimsite.nl is een netwerk van bedrijven wat samenwerkt met enkele Hogescholen in zowel Maastricht als Eindhoven voor het kunnen inzetten van deze subsidie. Door dit netwerk van specialisten kunnen MKB bedrijven kennis verkijgen over zaken als strategische marketing en strategische Internet Marketing tools zoals; zoekmachine-optimalisatie (SEO) maar ook Concurrentieanalyses, SWOT-analyses, Beleid, Kwaliteitsbeheer en nog veel meer...

Het verkrijgen van deze kennis kost u helemaal niets indien u een innovatievoucher aanvraagt. Deze voucher is heel gemakkelijk aan te vragen met behulp van de PDFinstructiehandleiding welke u ontvangt na inschrijving via het blauwe vak hierboven.

Nogmaals u bepaalt de kennisvraag. Wij schakelen ons netwerk in zodat er een goed onderbouwd advies kan worden gegevens door onze experts van verschillende disciplines. Een bruikbaar, onderbouwd en deskundig advies waar u binnen uw bedrijf mee kunt innoveren is het resultaat. Conclusie; U en uw bedrijf worden ermee geholpen en het is geheel kostenloos door de innovatievoucher (subsidie). Meer informatie is te vinden binnen deze website.

Heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met op, wij staan u graag te woord!