[Sluiten]

Innovatievouchers momenteel niet beschikbaar.

Aangezien het ministerie heeft besloten om het innovatievouchers budget over te hevelen naar de InnovatiePrestatieContracten (IPC), zijn de innovatievouchers momenteel helaas niet beschikbaar. Met een innovatievoucher kon een onderneming een kennisvraag laten beantwoorden over het vernieuwen van een product, proces of dienst..

Het is mogelijk dat deze innovatievoucher op korte termijn weer wordt ingevoerd, maar hier kunnen we op dit moment geen uitspraken over doen. Wenst u een update zodra de innovatievoucher weer beschikbaar is? Indien u onze handleiding aanvraagt zal u meteen worden opgenomen in onze mailinglijst. Dit kan via het blauwe vak rechtsmidden in uw scherm.

Nieuws / Pers

De innovatietrajecten in de media

Enkele artikelen welke recent in de media zijn verschenen.

Limburg Onderneemt heeft een artikel geschreven met als onderwerp:
"Strategische marketing essentieel voor bedrijfsvoering", door drs. Jacqueline Munnichs.Voor vrijwel alle MKB-ers is het nu mogelijk om deel te nemen aan individuele marketing innovatietrajecten. Van administratieve rompslomp voor het aanvragen van de subsidie, tot het uiteindelijk claimen van de subsidie wordt immers gezorgd. In het innovatietraject worden ondernemers aangezet om actief na te denken over hoe ze naamsbekendheid en groei van hun onderneming, effectief en efficiënt, kunnen realiseren. Hoe je dus als ondernemer verder komt dan uitsluitend te willen overleven in de markt.

Lees hier het volledige artikel: http://www.limburgonderneemt.nl/nieuws/Default.asp?catID=5&newsid=2092


De kamerkrant van de KvK, Kamer van Koophandel heeft onlangs een speciale interneteditie gehad. Hier ging ook een artikel over internet met op het einde de tip om aan deze innovatietrajecten deel te nemen door omzet van de innovatiesubsidie.

Input voor het artikel is afkomstig van Antoine van de Kruijs van Cross Internetmarketing."In samenwerking met SenterNovem is het mogelijk om advies op het gebied van (internet)marketingtools als zoekmachinemarketing gesubsidieerd te krijgen. “Met de innovatievoucher kunnen MKB- bedrijven advies inwinnen over de inhoud en de opbouw van de website. Op deze manier wordt kennisoverdracht en innovatie gestimuleerd en gecombineerd, tegen een voor bedrijven zeer aantrekkelijk tarief.”

Lees hier het volledige artikel : Internet marketing: Gevonden worden op het internet is niet alleen een kwestie van budget.


U kunt zich hier rechtonsder in het blauwe vak, direct aanmelden, inschrijving verplicht u tot niets!

 

Innovatie Subsidie referenties

Lees hier enkele reacties van eerdere deelnemers

lees verder

Nieuwsartikelen verschenen in de media.

lees verder
Ontvangen PDFinstructie voor inschrijven Ђ 2.500,- subsidie

CIM Innovatie & MKB Subsidie kort samengevat.

U wilt innoveren binnen uw bedrijf op een kennisgebied waar u niet over de juiste kennis inhouse beschikt. Want u weet dat er mogelijkheden voor verbetering zijn echter de financiele midden besteedt u liever aan iets anders.

Dan komt onze oplossing om de hoek kijken. Deze kennis is namelijk te verkrijgen door het inzetten van een kennisvraag bij een kennisinstelling. Cimsite.nl is een netwerk van bedrijven wat samenwerkt met enkele Hogescholen in zowel Maastricht als Eindhoven voor het kunnen inzetten van deze subsidie. Door dit netwerk van specialisten kunnen MKB bedrijven kennis verkijgen over zaken als strategische marketing en strategische Internet Marketing tools zoals; zoekmachine-optimalisatie (SEO) maar ook Concurrentieanalyses, SWOT-analyses, Beleid, Kwaliteitsbeheer en nog veel meer...

Het verkrijgen van deze kennis kost u helemaal niets indien u een innovatievoucher aanvraagt. Deze voucher is heel gemakkelijk aan te vragen met behulp van de PDFinstructiehandleiding welke u ontvangt na inschrijving via het blauwe vak hierboven.

Nogmaals u bepaalt de kennisvraag. Wij schakelen ons netwerk in zodat er een goed onderbouwd advies kan worden gegevens door onze experts van verschillende disciplines. Een bruikbaar, onderbouwd en deskundig advies waar u binnen uw bedrijf mee kunt innoveren is het resultaat. Conclusie; U en uw bedrijf worden ermee geholpen en het is geheel kostenloos door de innovatievoucher (subsidie). Meer informatie is te vinden binnen deze website.

Heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met op, wij staan u graag te woord!