[Sluiten]

Innovatievouchers momenteel niet beschikbaar.

Aangezien het ministerie heeft besloten om het innovatievouchers budget over te hevelen naar de InnovatiePrestatieContracten (IPC), zijn de innovatievouchers momenteel helaas niet beschikbaar. Met een innovatievoucher kon een onderneming een kennisvraag laten beantwoorden over het vernieuwen van een product, proces of dienst..

Het is mogelijk dat deze innovatievoucher op korte termijn weer wordt ingevoerd, maar hier kunnen we op dit moment geen uitspraken over doen. Wenst u een update zodra de innovatievoucher weer beschikbaar is? Indien u onze handleiding aanvraagt zal u meteen worden opgenomen in onze mailinglijst. Dit kan via het blauwe vak rechtsmidden in uw scherm.

Uw Kennisvraag

Kennisvraag


Met een innovatievoucher kan een ondernemer een kennisvraag over het vernieuwen van een product, proces of dienst laten beantwoorden. Publieke vouchers moeten worden besteed bij publieke kennisinstellingen, zoals universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen.

Wat kunt u met een kennisvoucher?
Kennisvouchers kunnen worden ingezet voor specifieke kennisvragen bij publieke kennisinstellingen. Het doel van een kennisproject dient altijd te zijn om tot een verbetering te komen van product, proces of dienst. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om testen, een haalbaarheidstudie, marktonderzoeken of projecten waarbij het doel is om de organisatiestructuur te verbeteren. Maar ook projecten die zich richten op een betere informatiestroom tussen productie en verkoopafdelingen of door middel van ICT of internet alsmede een procesverbetering nastreven zijn mogelijk.

Al met al kan een kennisvraag dus over een vernieuwing van product, productieproces en dienst gaan. Maar ook het vooronderzoek, literatuuronderzoek en marktanalyse hiervoor zijn subsidiabel. Op het moment van de aanvraag hoeft de onderzoeksvraag overigens nog niet concreet te zijn

Geen kennisover-drachtsproject is een project waarbij de beantwoording van een toepassingsgerichte kennisvraag plaatsvindt door het leveren van
goederen, het geven van cursussen of het verrichten van activiteiten op het gebied van verkoop van producten of diensten, zoals het
ontwikkelen en vervaardigen van marketinginstrumenten en verkoopondersteunend promotiemateriaal.

Innovatie Subsidie referenties

Lees hier enkele reacties van eerdere deelnemers

lees verder

Nieuwsartikelen verschenen in de media.

lees verder
Ontvangen PDFinstructie voor inschrijven Ђ 2.500,- subsidie

CIM Innovatie & MKB Subsidie kort samengevat.

U wilt innoveren binnen uw bedrijf op een kennisgebied waar u niet over de juiste kennis inhouse beschikt. Want u weet dat er mogelijkheden voor verbetering zijn echter de financiele midden besteedt u liever aan iets anders.

Dan komt onze oplossing om de hoek kijken. Deze kennis is namelijk te verkrijgen door het inzetten van een kennisvraag bij een kennisinstelling. Cimsite.nl is een netwerk van bedrijven wat samenwerkt met enkele Hogescholen in zowel Maastricht als Eindhoven voor het kunnen inzetten van deze subsidie. Door dit netwerk van specialisten kunnen MKB bedrijven kennis verkijgen over zaken als strategische marketing en strategische Internet Marketing tools zoals; zoekmachine-optimalisatie (SEO) maar ook Concurrentieanalyses, SWOT-analyses, Beleid, Kwaliteitsbeheer en nog veel meer...

Het verkrijgen van deze kennis kost u helemaal niets indien u een innovatievoucher aanvraagt. Deze voucher is heel gemakkelijk aan te vragen met behulp van de PDFinstructiehandleiding welke u ontvangt na inschrijving via het blauwe vak hierboven.

Nogmaals u bepaalt de kennisvraag. Wij schakelen ons netwerk in zodat er een goed onderbouwd advies kan worden gegevens door onze experts van verschillende disciplines. Een bruikbaar, onderbouwd en deskundig advies waar u binnen uw bedrijf mee kunt innoveren is het resultaat. Conclusie; U en uw bedrijf worden ermee geholpen en het is geheel kostenloos door de innovatievoucher (subsidie). Meer informatie is te vinden binnen deze website.

Heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met op, wij staan u graag te woord!