[Sluiten]

Innovatievouchers momenteel niet beschikbaar.

Aangezien het ministerie heeft besloten om het innovatievouchers budget over te hevelen naar de InnovatiePrestatieContracten (IPC), zijn de innovatievouchers momenteel helaas niet beschikbaar. Met een innovatievoucher kon een onderneming een kennisvraag laten beantwoorden over het vernieuwen van een product, proces of dienst..

Het is mogelijk dat deze innovatievoucher op korte termijn weer wordt ingevoerd, maar hier kunnen we op dit moment geen uitspraken over doen. Wenst u een update zodra de innovatievoucher weer beschikbaar is? Indien u onze handleiding aanvraagt zal u meteen worden opgenomen in onze mailinglijst. Dit kan via het blauwe vak rechtsmidden in uw scherm.

Wie zijn wij?

CIM, een gerenommeerd marketing- & internetconsultancybedrijf heeft in samenwerking met enkele Hogescholen enkele nieuwe modellen ontwikkeld, waardoor elk bedrijf, starter of zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) in staat wordt gestelt om op zeer korte termijn zijn marktsegment in kaart te brengen en op diverse bedrijfsonderdelen zichzelf weet te innoveren en verbeteren waardoor meer groei bewerkstelligd kan worden of hierdoor juist efficiënter geopereerd kan worden.

Ook de inzet van een internetstrategie is een belangrijk gegeven hierbij. De hogescholen en CIMsite werken hierbij samen met diverse experts van verschillende gerespcteerde marketing en internetmarketing bureaus in Limburg en Noord- Brabant. Innovatieve kennis is het sleutelwoord als u uw eigen bedrijf wilt laten innoveren voor meer en betere kansen in de toekomst. Innovatie wordt u in diverse mogelijkheden aangeboden door de diverse samenwerkende experts en de Hogeschool.

Vele kleine MKB'ers, grote bedrijven en startende ondernemers hebben deze innovatie subsidie al succesvol ingezet voor marktonderzoek en marktontwikkeling. Alles om de omzet te vergroten alsmede bedrijfkosten te reduceren. Als deze voordelen u ook aanspreken is het absoluut raadzaam om deel te nemen aan onze innovatiesessies. Dit wordt momenteel kosteloos mogelijk gemaakt door de inzet van een innovatievoucher.

U kunt zich hier rechts via het blauwe vak direct aanmelden, inschrijving verplicht u tot niets en is dan ook geheel vrijblijvend!

De Hogescholen waar wij mee samenwerken zijn allen kennisinstellingen met een nieuwe en vernieuwende visie op enerzijds onderwijs en anderzijds informatica-onderwijs.

  • Een flexibele organisatie,
  • Deskundige en ervaren docenten,
  • Actueel en gedegen cursusmateriaal,
  • Meetbare prestaties.

CIM is een dienstverlener welke reeds meer dan zeven jaar ervaring heeft in (online) marketing alsmede marktonderzoek en marktontwikkeling. Een bureau gevestigd in Nederweert (Limburg) waar we werken in een team van twaalf specialisten gekoppeld operationeel binnen een groot en gedegen netwerk.

Door de beschikking over diverse externe adviseurs is kennis en ervaring over te dragen in zowat elk werkveld en branche. Juist door deze samenwerking ontstaan er synergie waardoor deze innovatietrajecten uitermate geschikt zijn voor een breed scala aan marketing- en onderzoeksactiviteiten.

Als u naderhand niet beschikt over de juiste partners voor uitvoering van het ontwikkelde beleid en strategie, zijn wij in staat en beschikken wij over professionele partners voor implementatie en uitvoering.

Voor referenties verwijzen wij u naar onze referentiepagina. Indien u een meer uitgebreidere referentielijst wenst is deze op aanvraag beschikbaar via onze contactpagina.

U kunt zich hier rechts via het blauwe vak direct aanmelden, inschrijving verplicht u tot niets en is dan ook geheel vrijblijvend!

Innovatie Subsidie referenties

Lees hier enkele reacties van eerdere deelnemers

lees verder

Nieuwsartikelen verschenen in de media.

lees verder
Ontvangen PDFinstructie voor inschrijven Ђ 2.500,- subsidie

CIM Innovatie & MKB Subsidie kort samengevat.

U wilt innoveren binnen uw bedrijf op een kennisgebied waar u niet over de juiste kennis inhouse beschikt. Want u weet dat er mogelijkheden voor verbetering zijn echter de financiele midden besteedt u liever aan iets anders.

Dan komt onze oplossing om de hoek kijken. Deze kennis is namelijk te verkrijgen door het inzetten van een kennisvraag bij een kennisinstelling. Cimsite.nl is een netwerk van bedrijven wat samenwerkt met enkele Hogescholen in zowel Maastricht als Eindhoven voor het kunnen inzetten van deze subsidie. Door dit netwerk van specialisten kunnen MKB bedrijven kennis verkijgen over zaken als strategische marketing en strategische Internet Marketing tools zoals; zoekmachine-optimalisatie (SEO) maar ook Concurrentieanalyses, SWOT-analyses, Beleid, Kwaliteitsbeheer en nog veel meer...

Het verkrijgen van deze kennis kost u helemaal niets indien u een innovatievoucher aanvraagt. Deze voucher is heel gemakkelijk aan te vragen met behulp van de PDFinstructiehandleiding welke u ontvangt na inschrijving via het blauwe vak hierboven.

Nogmaals u bepaalt de kennisvraag. Wij schakelen ons netwerk in zodat er een goed onderbouwd advies kan worden gegevens door onze experts van verschillende disciplines. Een bruikbaar, onderbouwd en deskundig advies waar u binnen uw bedrijf mee kunt innoveren is het resultaat. Conclusie; U en uw bedrijf worden ermee geholpen en het is geheel kostenloos door de innovatievoucher (subsidie). Meer informatie is te vinden binnen deze website.

Heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met op, wij staan u graag te woord!